Sari la conținut

Bianca Dragusanu, stricta cand vine vorba de familie! "Nu banii aduc fericirea sau tristetea intr-un cuplu, ci cum sunt ei dramuiti si cheltuiti!"

Bianca Dragusanu, stricta cand vine vorba de familie! "Nu banii aduc fericirea sau tristetea intr-un cuplu, ci cum sunt ei dramuiti si cheltuiti!"

Bianca Dragusanu a recunoscut ca este foarte riguroasa atunci cand vine vorba despre cum se impart banii intr-un cuplu!

Vedeta a dat startul emisiunii de azi cu o scurta povestioara aflata intamplator de la doi colegi de serviciu.

"O mica barfa: discutie in redactie intre doi colegi. Eu ma facusem mica-mica, ascunsa dupa un calculator. Dar era prea fain subiectul ca sa plec de acolo. Ei se vor recunoaste, cu siguranta, eu sunt discreta si nu dau nume, asa ceva nu se face. Primul e ca si insurat, iar cardul de salariu sta la iubita lui. Dar el mai are o sursa de venit, asa ca mai are un card, norocul lui! El zicea: Astia care lasa toti banii acasa, cum fac sa ceara bani pentru cadoul ei de Craciun? Celalalt privea superior si zice: 'Eu am stabilit o suma pentru cheltuielile comune, iar ea se conformeaza, punem jumi-juma pentru casa, in rest fiecare cu banul lui.

Doua modele de femei: una cheltuie banii barbatului, cealalta da in casa bani ficsi, de restul, distanta si independenta. Mie nu imi place asa. Familia e familie ca sa aiba un buzunar comun, ambii contribuie la achizitie, ambii vor binele familiei. Sustin femeia independenta, care poate oricand sa traiasca singura si fara sa stea cu mana intinsa la mila barbatului. Ma incanta si ideea de barbat adevarat care vrea sa ii faca viata frumoasa femeii de langa el. Si partea economica nu e deloc de ignorat in acest proces.

Nu banii aduc fericirea sau tristetea intr-un cuplu, ci cum sunt ei dramuiti si cheltuiti", a spus Bianca Dragusanu, azi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.
 

viewscnt